Miesten korut

Täältä löydät ranne- ja kaulakoruja, joita olen valmistanut miesten tyyliä mielessä pitäen. Materiaaleina olen käyttänyt pääasiassa jaloterästä (304) sekä siihen soveltuvia muita efektihelmiä ja korunosia.

Rannekoruja valmistan tilauksesta sen pituisina, kuin asiakas haluaa. Myös lukko-osia on erilaisia, pääasiassa olen käyttänyt ns. T-lukkoa, joka pysyy hyvin, kun ranneke sopivan pituinen. T-lukon saa myös helposti kiinni omin avuin.

Kaulakoruja saa hankittua yksinkertaisesta ketjumallista alkaen monia muitakin malleja. Korun pituuden voi itse valita tilauksen yhteydessä, samoin kuin kaikki muutkin korunosat ja efektihelmet. 

Lukko-osia on monenlaisia, vaihtoehtoja ovat perinteinen kaulakoruissa käytetty papukaijalukko sekä T-lukko tai magneettilukko. Riittävän pitkään yli pään menevään kaulakoruun ei tarvitse välttämättä lukko-osaa periaatteessa lainkaan laittaa, mutta turvallisuuden vuoksi lukko-osa on toisaalta hyvä olla kaikissa kaulakoruissa.

Jos et löydä korua tuotekuvauksien valmiista malleista, niin ota yhteyttä valmiilla yhteydenottolomakkeella, niin tehdään sinulle juuri sinun näköisesi koru!