Korvakoruja polymeeristä

Olen käyttänyt tämän ryhmän korvakoruissa joko Fimo- tai silkki-massoja. Massasta muotoiltuihin korunosiin syntyy luonnostaan yksilöllinen käsityönleima. Vaikka muotoilen osat muottien avulla, niistä ei koskaan tule aivan toistensa näköisiä. Muun muassa Suomen lippu -korvakorut kuuluvat tähän ryhmään. Vuodenaikoihin ja juhlateemoihin liittyneenä löydät täältä ajoittain myös mm. serpentiini-, halloween- ja piparkakkuaiheisia polymeerikoruja, jotka kaikki ovat omaa tuotantoani suunnitteluaan myöten. Kaikkein uusimpana kesälle 2022 tulossa on ihanat mustat pääskykorvikset!

Lippukorvakoruja olen esitellyt alla olevissa tuotekuvauksissa vain osan, lisäksi olen valmistanut niitä paljon myös varastoon. Jos tilaat Suomen lippu -korvakoruja vähintään neljä paria, saat 10% alennuksen loppusummasta. Jos taas tilaat niitä vähintään 10 paria, saat 20% alennuksen loppusummasta. Useampia tilatessasi kannattaa olla joka tapauksessa minuun yhteydessä. 

Myynnissä oleviin lippukorvakoruihin olen keväällä 2022 laittanut kaikki metalliosat ruostumattomasta teräksestä, koska käytän nykyisin ainoastaan terästä korumetallina Koruellin koruissa.

Ilmainen postitus Suomeen.