Korvakoruja polymeeristä

Olen toteuttanut nämä korvakorut erivärisistä polymeerimassoista. Massasta muotoiltuihin korunosiin syntyy luonnostaan yksilöllinen käsityönleima, sillä vaikka muotoilen osat usein muottien avulla, niistä ei koskaan tule aivan toistensa näköisiä. Varsinkin Maisema- korvakoruista tämän huomaa, kaikissa korvakorupareissa on oma kuviointinsa - ja tunnelmansa!  Ajan puutteen vuoksi olen esitellyt polymeerikorvakoruista vain osan. Lähetän mielelläni tuotekuvia lisää pyydettäessä, jolloin voit ennen tilausta valita juuri itsellesi sopivan korvakoruparin valmiiden joukosta.
Vuodenaikoihin ja juhlateemoihin liittyneenä löydät täältä myös esimerkiksi Suomen lippu- , serpentiini-, halloween- ja piparkakkuaiheisia polymeerikoruja, jotka kaikki ovat omaa tuotantoani suunnitteluaan myöten.  Maailman tilannetta seuratessani olen toteuttanut joitakin tuotteita myös Ukrainan lipun väreissä.
Polymeerikorut ovat varsin kestäviä, kunhan et mene niillä suihkuun etkä saunaan. Ne eivät tykkää liottamisesta, koska en ole pintakäsitellyt niitä lainkaan. Minusta niiden värit ja pehmeys säilyvät näin kauniina.
Ilmainen postitus Suomeen.