Uniikit kaulakorut

Koruellin kaulaketjuilla ja -koruilla lisäät yksilöllistä tyyliäsi.


Kaulakoruistani kenties upeimpia ovat helmikaulakorut, joita koristaa kookkaiden puolijalokivisten kidehelmien ja kivihelmen yhdistelmä. Kivien vaihtelevuuden vuoksi toista juuri samanlaista ei luonnollisestikaan tuotteista löydy. Jos haluat tilata oman mallin mukaisen yksilöllisen kaulakorun, ota yhteyttä lomakkeen kautta, jonka löydät täältä! Suunnitellaan sinulle yhdessä mieleisesi kaulakoru!

Nykyisin tuotevalikoimastani löytyy kaulakoruja ja -ketjuja myös miesten makuun. Näitä, kuten myös eri mallisia teräsranneketjuja, on esillä kesäisin Verlan Tilkku-puodissa. Siellä niitä voit sovittaa aivan paikan päällä!


Ilmainen postitus Suomeen.

Kaulakoruja, joista sinut muistetaan huomennakin. 


Omaa persoonallisuutta korostavan, yhtenäisen linjan löytäminen pukeutumiseen on usein tavoitteenamme. Tätä saa yllättävän helposti lisättyä korujen avulla. Näyttävällä riipuskaulakorulla tai helmikorulla luot asusteisiisi yhtenäisyyttä.

Toisaalta tänä päivänä on muodikasta myös sekoittaa pukeutumisessa erilaisia värimaailmoja ja tyylejä toisiinsa. Vain mielikuvitus on rajana loihtiessasi uusia yllättäviä asukokonaisuuksia, joihin korut antavat loppusilauksen. 

Koruellin kaulakorut ovat yksilöllisiä ihanuuksia. Tyylitietoisesta hassuttelevaan fiilikseen, kaikkea siltä väliltä, löydät näistä pieniä yksityiskohtia ja värien ilotulitusta täynnä olevista kaulakoruistani.