Korvakoruja aidoista korukivistä

Nämä aidoista korukivistä eli puolijalokivistä kootut korvakorut edustavat Koruellin yksilöllisintä tuotantoa. Jokainen tuotekuvauksissa esitelty luonnon korukivinen riipuskorvakorupari on uniikki, olen valmistanut niitä vain yhdet parit. Poikkeuksena laavakivi- ja howliittihelmistä kokoamani korvakorut, joita voin valmistaa useammatkin.

Kaikkien näiden korvakorujen metalliosat ovat terästä (304 ja 316), jota pidetään erittäin antiallergisena materiaalina. Ruostumaton teräs säilyttää värinsä muuttumattomana vuodesta toiseen, se kestää myös huomattavasti paremmin käytössä kuin esimerkiksi hopea. 

Näissä koruissa käyttämäni puolijalokivisirut ja -helmet ovat lähes poikkeuksetta täysin luonnonvärisiä ja aidoista kivistä hiottuja. Luonnonmateriaaleina näiden kivien ainutlaatuinen hehku koruissa hämmästyttää! Luonnon korukiviä löytyy varastostani runsaasti myös lisää eri kokoisina, muotoisina ja sävyisinä. 

Korvakorujen kiinnitysmekanismeissa on kolme eri vaihtoehtoa, ne selviävät tuotekuvauksista. Mallit ovat täysin omiani suunnittelultaan sekä toteutukseltaan. Kiinnitysmekanismeina valikoimastani löytyy teräskoukkujen lisäksi useita tappikiinnitysmalleja. Osa näistä korvakorumalleista sopii mielestäni oikein hyvin myös miehille!

Jos haluat korvakorusi tietyn värisillä korukivillä ja tietyllä kiinnityksellä, eikä sellaisia juuri nyt löydy valikoimasta, ota yhteyttä niin valmistetaan sinulle sellaiset! Yhteydenottolomakkeen löydät täältä.

Ilmainen postitus Suomeen.