Koruellin tarinaLapsuuteni unelma

Sydämessäni on ikuisesti elänyt pienen tytön haave luoda omanlaisiani koruja ja jakaa tätä kauneutta eteenpäin. Näihin lapsuuden unelmiini kuuluivat aikoinaan niin prinsessaleikit kuin satujen haavemaailmatkin. Hippikauden jälkeisellä 70-luvulla nuoruuteni eläneenä ja pikku hiljaa yhä enemmän ja enemmän kukkahattutädiksi jo itseäni tituleeraavana ikiunelmoijana toteutan vihdoin näitä haaveitani. Unelmat eivät ole siis kadonneet mihinkään, ne ovat vain muuttaneet hieman muotoaan..

Oleskellessani syksyllä 2018 kuukausien ajan Costa del Solilla osallistuin siellä paikalliseen hopeaseppien kerhoon. Suunnitellessani ja valmistaessani kerhossa hopealangasta erilaisia hopeakoruja syntyi samalla päätös, että Suomeen palattuani perustan oman verkkokaupan. Tästä Espanjan valoisan auringon alla kehittyneestä ideasta sai alkunsa Koruelli.

Toivon Koruellin korujen saavan sinutkin rakastumaan!

Koruelli on ajattomien ja kestävien, suurella rakkaudella valmistettujen korujen verkkokauppa. Malliston omintakeisuuden lisäksi pyrin korostamaan tuotteillani nimenomaan niiden pitkäikäisyyttä ja monipuolista käyttöarvoa rahallisen arvon sijaan. Yksilöllistenkään korujen hankinnan ei aina tarvitse olla kallista. Sitä paitsi edullisempien arkikorujen tarve on elämässämme paljon suurempaa kuin satunnaisesti käyttämiemme juhla- ja arvokorujemme.