Oma koru

Toteutetaan yhdessä unelmiesi koru!


Koruellissa on runsaasti esillä valmistamiani koruja, mutta voit aina myös tilata omien toiveittesi mukaisen korun! Se käy kätevästi yhteydenottolomakkeen kautta, jonka löydät täältä. Korun valmistan menetelmistä ja materiaaleista riippuen muutamaan päivään.

Yhteydenottolomakkeeseessa voit kertoa alustavasta suunnitelmistasi, millaisen korun haluaisit. Vastaan Sinulle mahdollisimman pian ja kerron puolestani, millaisia materiaalivaihtoehtoja toteutukseen on saatavilla, minkä hintaiseksi valmiin korun arvioin tulevan ja kuinka nopeasti saat valmiin korun tai korut käyttöösi. Lähetän kuvia materiaalivaihtoehdoista ja valmistumisvaiheista, jolloin varmistetaan yhdessä lopputuloksen olevan odotustesi mukainen! Lopullisen ostopäätöksen voit tehdä vasta, kun korusi on valmis.

Materiaalivalikoimani on erittäin laaja, helmiä ja riipuksia on paljon, korumetalleissa vaihtoehtoja useita ja kiinnitysmekanismejakin monenlaisia. Esittelen niitä Sinulle tarkemmin korua suunniteltaessa. Suunnittelusta en laskuta ylimääräistä ja postitus Suomeen kuuluu aina hintaan!