Oma koru

Toteutetaan yhdessä unelmiesi koru!


Koruellissa on runsaasti esillä valmistamiani koruja, mutta voit aina myös tilata omien toiveittesi mukaisen korun! Se käy kätevästi yhteydenottolomakkeen kautta, jonka löydät täältä. Korun valmistan menetelmistä ja materiaaleista riippuen jopa muutamassa päivässä. (2.10.2022 harmikseni huomasin, että verkkokauppani alusta oli pudottanut omia aikojaan pois linkin yhteydenottolomakkeeseen. Kuinka kauan lienee ollut tilanne tällainen, siitä minulla ei ole tietoa, mutta nyt pitäisi taas toimia!)

Yhteydenottolomakkeeseessa voit kertoa alustavasta suunnitelmistasi, millaisen korun haluaisit. Vastaan Sinulle mahdollisimman pian ja kerron puolestani, millaisia materiaalivaihtoehtoja toteutukseen on saatavilla, minkä hintaiseksi valmiin korun arvioin tulevan ja kuinka nopeasti saat valmiin korun tai korut käyttöösi. Lähetän kuvia materiaalivaihtoehdoista ja valmistumisvaiheista, jolloin varmistetaan yhdessä lopputuloksen olevan odotustesi mukainen! Lopullisen ostopäätöksen voit tehdä vasta, kun korusi on valmis.

Materiaalivalikoimani on erittäin laaja, helmiä ja riipuksia on paljon, korumetalleissa vaihtoehtoja useita ja kiinnitysmekanismejakin monenlaisia. Esittelen niitä Sinulle tarkemmin korua suunniteltaessa. Suunnittelusta en laskuta ylimääräistä ja postitus Suomeen kuuluu aina hintaan!