Oma koru

Toteutetaan yhdessä unelmiesi koru!


Koruellissa on runsaasti valmiita koruja, mutta voit aina myös tilata omien toiveittesi mukaisen korun! Se käy kätevästi valmiin yhteydenottolomakkeen kautta, jonka löydät täältä. Korun valmistumiseen menee menetelmistä ja materiaaleista riippuen vain muutama päivä, korkeintaan viikko!

Yhteydenottolomakkeeseessa voit kertoa alustavasta suunnitelmistasi, millaisen korun haluaisit. Vastaan Sinulle mahdollisimman pian ja kerron puolestani, millaisia materiaalivaihtoehtoja toteutukseen on saatavilla, minkä hintaiseksi valmiin korun arvioin tulevan ja kuinka nopeasti saat valmiin korun tai korut käyttöösi. Lähetän kuvia materiaalivaihtoehdoista ja valmistumisvaiheista, jolloin varmistetaan yhdessä lopputuloksen olevan odotustesi mukainen! Lopullisen ostopäätöksen voit tehdä vasta, kun korusi on valmis.

Materiaalivalikoimani on erittäin laaja, helmiä ja riipuksia on paljon, korumetalleissa vaihtoehtoja useita ja kiinnitysmekanismejakin monenlaisia. Esittelen niitä Sinulle tarkemmin korua suunniteltaessa. Suunnittelusta en laskuta ylimääräistä ja postitus Suomeen kuuluu aina hintaan!