Tilaus- ja sopimusehdot

Tilaaminen

Tuotteet tilataan osoitteesta koruellin ostoskorin kautta. Tilaukset vahvistetaan sähköpostilla. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin. Kaikki tilaukset käsitellään luottamuksellisesti, eikä yhteystietoja käytetä muuhun kuin tilauksen toimituksiin.

Olen laatinut tiivistetyt ohjeet siitä "Kuinka teet tilauksen Koruellilta". Ne löytyvät täältä.

Tilausvahvistus

Tilauksen jälkeen asiakkaan sähköpostiosoitteeseen tulee automaattisesti tilausvahvistus, josta näkyy tilausnumero ja tilauksen tiedot.

Maksut

Maksu tilisiirrolla

Voit maksaa ostoksen tilauksen yhteydessä automaattisesti avautuvilla maksuvaihtoehdoilla joko PayPalilla tai tilisiirrolla TMI KORUELLI:n tilille FI0951654120008877. Voit myös halutessasi ehdottaa jotain toista itsellesi sopivaa maksutapaa ottamalla yhteyttä Koruelliin (yhteydenottolomake löytyy täältä). Ostos toimitetaan sinulle heti, kun maksu on saapunut Koruellin tilille.

Toimitustapa ja toimituskulut

Kaikki Koruellin tilaukset lähetetään tällä hetkellä ilman posti- ja toimituskuluja Suomeen. Erikseen pyydettäessä tilaus voidaan lähettää paketin seurantakoodilla varustettuna tai kirjattuna tai pikana. Tällöin asiakas vastaa postituksesta lisäkustannusten osalta.

Pakkaan tuotteet huolellisesti ja lähetän tilaukset pääsääntöisesti kirjepakettina. Posti tuo tilauksesi haluamaasi osoitteeseen. Lähetys postitetaan kirjepostille tarkoitetussa postituskotelossa, joka jaetaan suoraan asiakkaan postilaatikkoon/postiluukkuun - tai lähimpään postiin tilauksen vaatiessa kookkaampaa lähetyskoteloa.

Mikäli pakettisi saapumisessa esiintyy ongelmia eikä se saavu perille kohtuullisessa ajassa, otathan yhteyttä. Postin aiheuttamat vahingot, rikkoutumiset tai paketin katoamiseen liittyvät asiat eivät pääsääntöisesti kuulu Koruellin vastuulle. 

Tuotereklamaatiot

Tilauksen jälkeen sähköpostiisi tulee tilausvahvistus, joka toimii kuittina ja takuutodistuksena. Mahdollisissa tuotereklamaatioissa tulee olla yhteydessä Koruelliin kuuden vuorokauden sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Valmis yhteydenottolomake löytyy täältä. Tuotereklamaatiot käsittelen tapauskohtaisesti. Asiakas vastaa pääsääntöisesti tuotteiden palautukseen tai vaihtoon liittyvistä lisäkustannuksista. Huomioithan, että hygieniasyistä korvakorujen palautus tai vaihto ei ole mahdollista sen jälkeen kun korupakkaus on avattu.

Koruelli ei vastaa korujen vääränlaisesta käytöstä tai säilytyksestä tulleista vahingoista, eikä tuotteiden värin-, kiillon- tai kosteudenkestosta, kun tuote on asiakkaan hallussa. Muistathan, että korut eivät ole leluja. Niissä on paljon pieniä osia, Huolehdi siis, että ne pysyvät poissa pienten lasten tai lemmikkieläinten ulottuvilta. Kaula- ja rannekorujen kohdalla on myös hyvä muistaa, että vaijerilankaan pujotetut korut eivät jousta lainkaan.

Koruelli ei myöskään vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Koruellin vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta Koruellin toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

Muuta

Pidätän oikeuden hintojen, toimituskulujen ja toimitusehtojemme muutoksiin. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Koruelli käsittelee kaikki tilauksiin liittyvät asiakastiedot täysin luottamuksellisesti. 

Jos et löydä etsimääsi tuotetta tai jokin tuotteisiin liittyen askarruttaa mieltäsi, otathan yhteyttä. Vastaan mielelläni kaikkiin Koruellin tuotteisiin liittyviin kysymyksiin, joita voit lähettää valmiin yhteydenottolomakkeen kautta tai sähköpostiini. Yhteystiedot löytyvät täältä.

Kouvola 1.1.2020
Tmi Koruelli/Eeva-Liisa Höytämö


Takaisin etusivulle