Tulevaisuuden suunnitelmista - juuri nyt

27.02.2020

Koruellissa on tällä hetkellä myynnissä monenlaisista koruhelmistä koottuja korva-, kaula- ja rannekoruja arkiseen ja vähän juhlavampaankin käyttöön,

Verkkokaupassa myytävien korujen tuotantoerät ovat todella pieniä. Koruista on myynnissä aina vain tuotekuvassa olevat kappaleet, mutta selatessasi tuotteita huomaat kyllä, että samasta mallista on kuitenkin yleensä esillä peräkkäin useampia erisävyisiä tuotteita.

Tarkoituksena on valmistaa ja myydä koruja myynnin mukaan vaihtuvina mallistoina siten, että myyntituotteita on jatkuvasti verkkokaupassa esimerkiksi noin 100-200 kappaletta.

Korujen menekistä kuitenkin jatkossa riippuu, tuleeko jotakin aiemmin myynnissä ollutta mallia lisää esimerkiksi erisävyisenä myöhemmin. Tilanteeseen vaikuttaa tietysti myös se, mitä valmistukseen tarvittavia materiaaleja sattuu olemaan saatavilla.

Kevään 2020 mallisto sisältää paljon erimallisia korvakoruja. Melkoinen määrä kaulakoruja ja korusettejä löytyy myös tämän kevään tuotteista.

Koruellin tyyli ja tuotteet tulenevat pysymään hyvin samanlaisina jatkossakin. Jos mallit kiinnostavat Sinua, kehotan muutaman viikon välein käymään tuotesivuillani!

Valmiuksia ja ideoita koruellista kyllä löytyy myös esimerkiksi erilaisten ranne-, avainkorujen sekä lasten ja kenties miesten korujenkin valmistamiseen. Monenlaisia kivihelmiä, myös puolijalokivisiä, ja hopeisia (925) sekä teräksisiä korunosia on enää kokoamista vailla!

Erilaisiin hiuskoristeiden ja -somisteiden kokoamiseen on myös tällä hetkellä varastossa paljon materiaaleja. Niitäkin tulee jossain vaiheessa koruellin sivuille. Mutta tällä hetkellä kaikki aikani menee näiden verkkosivujen hiomiseen, joten täytyy odotella vielä jokunen viikko, kun tuotteita alkaa tulla lisää..

Kyseessä on siis korujen ja somisteiden verkkokauppa, jossa tuotteet ovat siinä mielessä uniikkeja, että jokaista tuotetta on myynnissä aina vain kuvassa näkyvä kappale. Niinpä, jos löydät jotain kiinnostavaa, mene ja tilaa samantien!

Tässä pari esimerkkiä omista suosikeistani - juuri nyt!