Kaulakorut

Koruellin kaulakoruilla luot uutta tyyliä arkeesi.


Omaa persoonallisuutta korostavan, yhtenäisen linjan löytäminen pukeutumiseen on meistä monien tavoitteena. Tätä saa yllättävän helposti ja edullisesti lisättyä korujen avulla. Esimerkiksi näyttävällä riipuskaulakorulla tai hienostuneemmalla fasettihelmikorulla  luot saman tien asusteisiisi yhtenäisyyttä. Kaulakorukokoelmissa on huomioitu miehetkin, myös heille sopivia kaulakoruja on esillä.

Eikä korujen edes tarvitse myötäillä liikaa asusteiden värimaailmaa tai tyyliä. Joskus jokin uniikki, värien yltäkylläisyyttä esiin tuova tai malliltaan erilainen kaulakoru saattaakin olla kaiken a ja o.


Kokoelmat


Koruellin kaulakoruissa on paljon yksilöllisiä ja pirteitä ihanuuksia, joilla loihdit saman tien haluamasi tunnelman. Juhlavasta hassuttelevaan fiilikseen, kaikkea siltä väliltä, löydät näiden ihastuttavan kekseliäitä yksityiskohtia ja värien ilotulitusta täynnä olevien kaulakorujen ääreltä.

Täältä hankit hienostuneita, tyyliisi sopivia kaulakoruja myös moniin juhlavampiin tilaisuuksiin, olipa sitten kyse nuorekkaista koulunpäättäjäisistä, räiskyvistä eläkeläisjuhlista tai hempeästä vaalean puuterinsävyisestä hääseremoniasta.


Kaulakoruja, joista sinut muistetaan huomennakin. 


Tänä päivänä on muodikasta yhdistellä pukeutumisessa erilaisia värimaailmoja ja tyylejä toisiinsa. Vain mielikuvitus on rajana loihtiessasi uusia yllättäviä asukokonaisuuksia, joihin tietysti korut antavat loppusilauksen. 

Miltä kuulostaisi esimerkiksi ihanan kesäisen kukkamekon ja lempisandaalien yhdistelmä viimeisteltynä värikkäällä Koruellin kaulakorulla. Astellessasi tämä asukokonaisuus ylläsi lomakohteesi rantabulevardilla ilta-auringon paisteessa luot pukeutumisellasi tunnelman, jossa hehkut kilpaa auringonsäteiden kanssa..