Korvakorut  

Koruellin korvakoruissa sinut kyllä huomataan.


Hanki nyt korvakorusi Koruellin laajasta valikoimasta. Tai yhdistele ja täydennä niitä entisiin koruihisi kuin Cocokin aikoinaan... Täällä kaikki tällä hetkellä nettikaupassa esillä olevat korvakorut ovat iloisessa sekamelskassa. Jos etsit jotain tietystä materiaalista valmistettua tai tietynmallisia korvakoruja, kehoitan Sinua käyttämään apunasi etusivun tuoteryhmien alla olevia oikoteitä. Niiden kautta pääset paljon nopeammin hakemiesi tuotteiden äärelle!Kokoelmat


Koruellin korvakorujen värimaailma on ainutlaatuisen rikas, mutta silti niiden sävyt pyritään suunnittelemaan harmonisiksi kokonaisuuksiksi ja ikään kuin säestämään toinen toisiaan. Korvakoruissa on käytetty esimerkiksi lempeitä klassisen pastellin värisävyjä, mustaa liitettynä kirkkaisiin tai vaaleampiin helmiin ja vahvoja keskenään sointuvia sävyjä yhdistelemällä upeiksi kokonaisuuksiksi. Riipusmallisissa korvakoruissa on useimmiten mukana myös jokin kiva yksityiskohta, joka tekee koruista aivan omannäköisensä. Niihin on helppo ihastua.

Koruellin korvikset herättävät sinut eloon.

Koruellin korvakoruilla modernisoit asukokonaisuutesi hämmästyttävän yksinkertaisella tavalla. Ajattelepa vaikka rakkaita lempifarkkujasi ja sitä henkarilla jo jonkin aikaa riippunutta suosikkipaitaasi, jota jostain syystä et ole enää pitkään aikaan ottanut esille. Yhdistät ja modernisoit ne kerta heitolla hankkimalla juuri värimaailmaasi sopivat korvakorut Koruellin kokoelmista. Huomaat välittömästi, kuinka katseet kääntyvät sinuun. Tyylikkyytesi on taattu!