Vuoden 2021 tuotteista

24.09.2021

Helteine kesä meni menojaan ja syksy saapuu taas. Nyt on hyvä aika summata kevään ja kesän touhuja välillä tännekin. Olen yrittänyt ahkerasti harjoittaa - vai pitäisikö sanoa harjoitella sometusta. Se on edelleen kovin vaikeaa, kun kaikesta vastaan yksin. Valokuvien otto, valinta ja niiden pohjalta julkaisujen laatiminen on kovin hidasta puuhaa. Rehellisyyden nimissä täytyy sanoa, että oheisen julkaisun tekoon kului jotain 5-6 tuntia, kunnes sain siitä mieleiseni.

Julkaisussa on mukana kuvia monista koruista, joita tässä vuoden mittaan olen tehnyt. Näiden lisäksi toteutin monia koruja, jotka kuuluivat nimenomaan kesään. Esimerkkinä paljon huomiota saaneet akryylikukkakorvikset. Niistä tulee mieleen 1960-luku. Niitä voit katsoa täältä.

Laitan tämän postauksen mukaan mainitsemani suuritöisen Instagram-julkaisun. :)  Aidot puolijalokiviset korut edustavat omassa ajattelussani MUST-sarjaa, niitä on myös erittäin mieluisaa suunnitella ja toteuttaa. Johtunee siitä, että kivissä on jotain niin niin aitoa ja alkuperäistä. Ne toteuttavat myös kaikki kierrätys- ja uudelleen käyttömahdollisuudet kestävyytensä ja säilyvyytensä ansiosta!