Suomen lippu -korvakorut ja MM-kisat

13.05.2022

Alunperin loin Suomen lippu -korvikset juhannuskoruiksi. Milloinkapa muulloin kotimaamme ja siniristilippumme on paremmin esillä kuin keskellä ihanaa Suomen suvea! Itse olen täydellinen "juhannusihminen", olen niin pienestä kuin muistan juhlistanut tätä keskikesän juhlaa monin eri tavoin. Edesmennyt isäni, Paavo, minulle sen opetti. Hänellä oli tapana hiljentyä muutamaksi päiväksi maanviljelystöiden lomassa juhannuksen viettoon. Hiljentyminen tarkoitti mökillä lepäämistä ja saunomista, juhannuskokon äärellä istuskelua kesäyössä ja joskus myös lähikylän juhannusjuhlia.

Viime juhannuksena Suomen lippu -korvikseni keikkuivat korvissani, kun vietimme jo toistamiseen juhannusta Kolin vaaramaisemissa. Nämä korvakorut eivät jää keneltäkään huomaamatta, ainakaan juhannuksena! Nytkin sain pari kysymystä tuntemattomilta, mistä tällaisia saa? No, Koruelliltapa hyvinkin!

Tänä keväänä Suomessa vietettävät jääkiekon MM-kisat ovat tuoneet lippukorviksille aivan uuden käyttäjäporukan, näitä olen lähettänyt viimeisen kuukauden aikana ympäri Suomea. Ja mikä parasta, lippukorvikseni ovat käyttökelpoiset (hyvinpidettyinä) myös tulevissa urheilutapahtumissa, joissa suomalaisia kisaa. Ja, tietysti myös, mittumaarina!!