Koruja syntyy..

06.02.2020

Monet varmasti haluaisivat tietää, miten näitä koruja syntyy, joten on varmaan tarpeen hieman kertoa tästä prosessista.

Kaikkien näiden kuuden vuoden ajan, joiden aikana olen hankkinut korumateriaaleja varastoon, olen myös toteuttanut ideoitani ja koonnut sekä malli- että myyntiin tulevia koruja valmiiksi. Ehdottomasti tuotteliain ajanjakso koruilussani oli kuitenkin viime vuosi. Silloin toteutui noin 80 prosenttia kaikista lähitulevaisuudessa esille tulevista koruista.

Kaikki alkoi joskus vuosia sitten siitä, kun aloin kokoamaan erilaisia helmikaulakoruja. Niitä oli silloin aluksi todella mielenkiintoista tehdä. Kaulakorujen käyttö ei kuitenkaan ole - ainakaan omalla kohdallani - aivan jokapäiväistä. Jotta laitat jonkun näyttävän korun kaulaasi, tarvitset usein tietyn tilaisuuden, jota varten pukeudut näin. Mutta totisesti silloin joku tällainen näyttävä kaulakoru on myös niin sanottu "piste iin päälle".

Nykyisin, jostain kumman syystä olen varsin mieltynyt vain korvakorujen kokoamiseen. Niitä on älyttömän hauska koota!! Huomaan myös olevani sarjakokoaja. Kun keksin uuden mallin, siitä täytyy heti toteuttaa useampi erisävyinen tuote. Yksikään tuote ei silti ole aivan täysin toisensa kopio, siitä myös toisaalta pyrin pitämään huolen. Tästä selkeimpänä esimerkkinä nuo kuvassa alempana esillä olevat omana mallinani syntyneet Suomen lippu-korvikset.

Kuvittelen tässä vaiheessa, että se voisi olla hyödyllistä korumyynninkin kannalta, että tiettyä mallia on tarjolla useammassa sävyssä. Nimittäin itsestäni tiedän taas senkin, miten tärkeää on löytää juuri oikean värinen koru - juuri johonkin tiettyyn asukokonaisuuteen sopien..

uniikit Suomen lippu-korvakorut
uniikit Suomen lippu-korvakorut