H-hetki lähestyy nopeammin kuin arvioinkaan..

13.02.2020

Hiphurraa!! Näyttää siltä, että voinkin avata verkkokauppani jo huomenna! Se olisikin hieno päivä! Olisi helppo muistaa jälkeenkin päin SEN päivän olleen "ystävänpäivä vuonna 2020". Mikäs siis sen parempi hetki avata nettikauppa. Kauppa, jonka perusidea liittyy juuri kauneuteen!

Nimittäin luulin vielä tänä aamuna, että minun tulee vielä perehtyä Webnoden ja Googlen ohjesivuihin syvällisemmin ennen kuin rohkenen napsauttaa "julkaise"-kohtaa.. mutta tässä päivän mittaan selvisikin, ettei kaikkia loppuasetuksia pääse asentamaankaan ennen kuin sivusto on julkaistu. Tämä siis nyt tuli yllättäen nopeuttamaan julkaisuhetkeä, jos kaikki muu on kunnossa.

Ja niinpä tarkkaan mietittyäni - luulen - tuotteisiin, yhteystietoihin, tilaus- ja maksumenetelmiin liittyvien asioiden olevan kyllä jo riittävän valmiina. Ne kun joka tapauksessa yleensä tulevat näyttelemään pääosaa verkkokauppayrityksessä.

Onneksi kauppaan liittyviä verkkosivuja on mahdollisuus korjailla, jos joku asia on sitä vailla. Mutta täytyy silti myöntää, että hieman on jännitystä ilmassa. Monien vuosien jälkeen ollaan tässä..   Koruellin koru- ja somistekauppa avautuu pian!

posliinihelmikorvakorut vaaleanpunaisilla tasseleilla
posliinihelmikorvakorut vaaleanpunaisilla tasseleilla