Black Week Koruellissakin

26.11.2021

Sain idean viime yönä! Näin marraskuussa maailmalla vietetään Black Friday-kampanjaa, mutta Koruellissapa vietetään Black Week`iä! Se ei näin pienessä yrityksessä tarkoita tällä kertaa mitään mega-alennuksien viikkoa vaan yksinkertaisesti sitä, että Koruellin mustat ja mustanpuhuvat korut ovat koottuna omaksi ryhmäkseen ja esillä näin marras/joulukuun vaihteessa.

Black Weekinkin jälkeen näitä löytää eri koruryhmistä, mutta tällä viikolla ne ovat siis löydettävissä yhdestä paikkaa Koruellissa. Kerätessäni näitä itsekin havahduin, kuinka paljon tuotteistani tosiaan onkaan black week- aiheisia! Korvakoruissa, ranne- ja kaulakoruissa, kaikissa ryhmissä on siis joko täysin mustista helmistä tai tummasävyisistä korunosista koottuja tuotteita tätä nykyä.

Mustahan sopii monen suomalaisen tyyliin, ei tarvitse odottaa vain joitakin surujuhlia pukeutuaksemme koruja myöten mustaan. Itsellänikin oli vuosia kestänyt vaihe joskus 1990-luvulla, jolloin kaikki asusteeni olivat mustia. Siihen aikaan Aarikalta löytyi paljon mustista puuhelmistä koottuja koruja, joilla täydensin asukokonaisuuksiani töihin ja juhliin. Lienee joitakin vanhoja aarikkalaisia edelleen korulaatikkoni pohjalla..