Tässä hieman tarkemmin tietoa koruellista ja sen tuotteista..

Koruellin korut ovat yksilöitä, kuten sinäkin.

Koruellin korut ovat kaikki erilaisia. Tietynlainen omintakeisuus ja niistä täysin puuttuva tiukkapipoisuus kuvastaa tuotteita parhaiten. Koruellin korut on suunniteltu nimenomaan rennon, arkisen pukeutumisen tarpeisiin. Arkipäiviin, jolloin tarvitset yksinomaan jotain helposti toteutettavaa piristystä tavanomaisten rutiiniesi keskelle. Vapaa-ajan asusteilla ja koruilla nykyihminen haluaa viestittää persoonallisuuttaan ja juuri tähän esimerkiksi Koruellin räiskyvät, värirunsaat ja näyttävät riipuskorvakorut ovat myös kuin "piste iin päälle".

Koruelli on luonut designinsa täysin suomalaisista lähtökohdista. Ideat tuotemalleihin ja niiden värimaailmaan tulevat pitkälti Suomen luonnosta. Kevätsateen ropinaa ja lämmintä kastetta maassa, kesäaamun sumua ennen hellepäivää, auringonpaahteista vihreää nurmea, laineiden liplatusta rantakivikkoon, kuunvaloa syystaivaalla, auringon kimmellystä lumihangella.. Muun muassa tätä kaikkea Koruelli haluaa erityisesti luonnonaiheisilla koruillaan viestittää.

Suomalaisuus on vahvasti mukana Koruellin ikioman malliston Suomen lippu-korvakoruissa. Niillä saa takuuvarmasti halutessaan luotua kansallistunnetta tilaisuudessa kuin tilaisuudessa.

Koruelli on poiminut vaikutteita koruihinsa myös historian havinoiden keskeltä, eloisista karnevaali- ja toritunnelmista. Koruellin värikylläisistä korvakoruista ja kaulakoruista löytyy näitä vaikutelmia muun muassa kansanjuhlille tyypillisten voimakkaiden värien ja vahvojen, tavallisuudesta poikkeavien korunosien ja helmien valinnoissa. 

Koruellin fasettihelmikoruihin  ja filigraanikoruihin on puolestaan vaikutteita haettu niin sanottujen aitojen juhlakorujen tyyleistä ja mallittelusta. Kautta vuosisatojen korujen historiassa on ollut tapana ottaa tyyliä paremman väen korumalleista ja pyrkiä tekemään vastaavia tavallisen kansan käyttöön. Koruellin mielestäkään aina ei ole tarpeen somistautua arvokkaisiin juhlakoruihin, usein riittää kun ne kimmeltävät jalokivien lailla tai sädehtivät sateenkaaren väreissä.
Koruellin korut sopivat moneen menoon ja monelle kukkarolle.

Koruelli haluaa olla erilainen, vaihtoehtoinen ja täydentävä korukauppa. Erilaisuudella tässä tarkoitetaan malliston omintakeisuuden lisäksi sitä, että Koruelli pyrkii korostamaan nimenomaan tuotteidensa käyttöarvoa rahallisen arvon sijaan. Korujen hankinnan ei aina tarvitse olla kallista.

Sitä paitsi edullisemmat arkikorut ovat joka tapauksessa niitä, joita useimmiten me eniten myös käytämme ja tarvitsemme.


Koruellin koruissa sinut huomataan.

Koruellin koruista löydät, olitpa sitten 2000-luvun alun moderni kaupunkilaistyttö tai edellisellä vuosisadalla nuoruuttaan elänyt ikiteini, nuorekkaan rentoja koruja, jotka sopivat monenlaiseen käyttöön ja moniin eri tilaisuuksiin. Koruellin koruissa sinut huomataan niin arjessa kuin juhlassakin.


-  Eeva-Liisa  koruelliltä -