Korvakorut  

Koruellin korvakoruissa sinut huomataan!


Koska korvakorujen kokoelma on suuri, ne on jaoteltu hakemisen helpottamiseksi seuraaviin ryhmiin. Ne löytyvät, kun klikkaat kyseistä ryhmää:

Fasettihelmikorvakorut muiden fasettikorujen kera

Muut korvakorut -> alla


Muut korvakorut ovat sekalainen ryhmä yksittäisiä malleja, jotka kannattaa myös katsoa läpi. Ne alkavat heti tämän kappaleen alapuolelta. Ensimmäisenä on esillä rengasmallisten korvakorujen uutuus, talvinen Lumihiutale-malli. Kaikki polymeerimassasta valmistamani korvakorut, jotka edustavat ikiomaa mallistoani, löytyvät myös täältä.
Toivon, että otat rohkeasti yhteyttä, jos haluat saada lisätietoa tai vaikkapa suunnitella aivan omanmalliset korvakorusi!Kokoelmat


Koruellin korvakoruilla vaihdat helposti tyyliäsi.


Tarkoitukseni on pitää Koruellin korvakorujen värimaailma ainutlaatuisen rikkaana, mutta pyrin silti suunnittelemaan korujeni sävyt harmonisiksi kokonaisuuksiksi. Korvakoruissa olen käyttänyt paljon lempeitä klassisen pastellin värisävyjä tai yhdistellyt vahvoja värejä omiksi kokonaisuuksiksi. Riipusmallisissa korvakoruissani on useimmiten mukana myös jokin kiva yksityiskohta, joka tekee koruista aivan omannäköisensä.