Kaulakorut

Koruellin kaulakoruilla luot uutta tyyliä.


Kaulakoruistani uusimpina esittelen lyhyet helmikaulakorut, joita koristaa kookkaiden puolijalokivisten kidehelmien ja kivihelmen yhdistelmä. Kivien vaihtelevuuden vuoksi toista juuri samanlaista ei luonnollisestikaan tuotteista löydy. Jos haluat tilata oman mallisesi yksilöllisen kaulakorun, ota rohkeasti yhteyttä!KokoelmatKaulakoruja, joista sinut muistetaan huomennakin. 


Omaa persoonallisuutta korostavan, yhtenäisen linjan löytäminen pukeutumiseen on usein tavoitteenamme. Tätä saa yllättävän helposti lisättyä korujen avulla. Näyttävällä riipuskaulakorulla tai helmikorulla luot asusteisiisi yhtenäisyyttä.

Toisaalta tänä päivänä on muodikasta myös sekoittaa pukeutumisessa erilaisia värimaailmoja ja tyylejä toisiinsa. Vain mielikuvitus on rajana loihtiessasi uusia yllättäviä asukokonaisuuksia, joihin korut antavat loppusilauksen. 

Koruellin kaulakorut ovat yksilöllisiä ihanuuksia. Tyylitietoisesta hassuttelevaan fiilikseen, kaikkea siltä väliltä, löydät näistä pieniä yksityiskohtia ja värien ilotulitusta täynnä olevista kaulakoruistani.

Ja huomaathan, täältä voit hankkia kaulakoruja moniin juhlaviin tilaisuuksiinkin!