Tervetuloa Koruellin verkkokauppaan!

Täältä löydät runsaasti yksilöllisiä koruja, jotka kaikki on suunniteltu ja valmistettu Eeva-Liisan työpajassa Kouvolassa.

Uutuuksina makeanveden helmikorvakorut sekä puolijalokiviä sisältävät ranne- ja kaulakorut.

Käytän mahdollisimman paljon koruissani myös hyvälaatuisia kierrätettyjä kivihelmiä. Kivi materiaalina kestää sukupolvelta toiselle!


Kaikkiin tilauksiin ilmainen postitus kirjepakettina Suomeen!
Tmi Koruelli/Eeva-Liisa Höytämö

työpajaosoite: Torkkelintie 4 I , 45160 Kouvola (ei myyntipistettä)

sähköposti: koruelli.tmi@outlook.com

tekstiviesti: 050-5449633

yhteydenottolomake (sivun alareunassa)Haluatko saada koruilla lisää yksilöllisyyttä ja vaihtelua pukeutumiseesi?

Puuttuuko Sinulta kenties asukokonaisuuteesi sopivat korvakorut?

Tai oletko hakenut pidemmän aikaa jo tietynmallista tai tietynväristä kaulakorua?

Vai kaipaatko juuri nyt kivaa korusettiä piristämään arkeasi, miksei juhlaakin?

Koruelli tarjoaa helpon ratkaisun! Valitset vain mieleiset tuotteet, maksat tilauksen ja muutaman päivän kuluttua saat korulähetyksen suoraan kotiosoitteeseesi! 

Ja mikä kivointa, kotimaassa postituskulut kirjepakettina kuuluvat tuotteiden hintaan! Vastaanottajan toiveesta seurantapakettina 2€ lisähintaan. 

Ulkomaisiin tilauksiin postituskulut sovitaan tapauskohtaisesti erikseen. Pääsääntöisesti kaikkialle maailmassa kevyet korulähetykset lähetetään hyvinpakattuina kirjepaketteina vastaanottajalleen. 


Kuvagalleriastani/ From my photo gallery:

Kaikki Koruellin tuotteet ovat itseni suunnittelemia ja toteuttamia.

Visionani on luoda erilaisista korutarvikkeista mahdollisimman näyttäviä ja persoonallisia tuotteita. Pyrin monipuolisella designilla myös siihen, että tuotteeni sopivat yhtä hyvin jo kypsää ikää lähestyvän kuin nuoruuden intohimoa ja väriloistoa kaipaavankin sydämen sykkeeseen.  

Sydämessäni on elänyt ikuinen pienen tytön haave luoda omanlaisia koruja ja jakaa tätä kauneutta eteenpäin. Näihin lapsuuden unelmiini kuuluivat aikanaan niin prinsessaleikit kuin sadun haavemaailmatkin. Unelmat eivät ole kadonneet mihinkään, ne ovat vain muuttaneet hieman muotoaan..


Koruellin korut opit tuntemaan värikylläisyydestään ja graafisuudestaan.

Koska kaikki Koruellin verkkokaupan tuoteet ovat minun, Eeva-Liisan luomuksia, tulet todennäköisesti huomaamaan niiden muoto- ja värikielessä selkeää yhtenäisyyttä. Pidän nimittäin vahvoista väreistä ja selkeistä muodoista, mutta teemojen ja vuodenaikojen mukaan niiden sävyt materiaalivalinnoissani kyllä myös vaihtelevat. 

Koruellin koruilla loihdit hetkessä uuden tyylin.

Koruellin tuotteilla saat kätevästi täydennettyä asukokonaisuuksiasi. Tuotesuunnittelussani pyrin siihen, että mahdollisimman moni löytäisi täältä ajattomia laadukkaita koruja. 

Koruelli -  mukana monenlaisessa menossa

Koruellissakaan mallit eivät tule olemaan ikuisia. Tavoitteenani on koko ajan mukauttaa mallistoa myös meneillään olevia trendejä ja muotivirtauksia seuraten. Koruellin korut elävät myös vuodenaikojen ja juhlateemojen mukaan. Koruellista löydät tuotteita muun muassa vuosittaisten juhlapäivien, kuten uudenvuoden, ystävänpäivän, keväisten valmistujaisjuhlien, vapun, juhannuksen, halloweenin ja joulun teemoihin sopien. 

Tämä pieni korukauppa Sinun kannattaa pitää mielessäsi, kun etsit sopivia koruja johonkin tilaisuuteen, asukokonaisuuteen tai aivan vain eri vuodenaikoina tyyliäsi täydentämään!